Ads 468x60px

Τετάρτη

Συγκλονίζουν τα λόγια του 19χρονου που έχασε το πόδι του σε τροχαίο

Η ζωή του 19χρονου Νότη στις 14 Μαΐου τα ξημερώματα άλλαξε για πάντα, …αφού καθώς επέστρεφε από την δουλειά στο σπίτι με την μηχανή του τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και τον άφησε…

αιμόφυρτο στον δρόμο με πολύ σοβαρά τραύματα στην λεκάνη και στο πόδι!
Το μόνο που ζητά αυτή την στιγμή η οικογένεια του παιδιού είναι να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός που τον εγκατέλειψε.
Το ατύχημα συνέβη στο χωριό Χαϊδευτό της Καβάλας και όπως δήλωσε το παιδί την ώρα που υπέφερε από τους πόνους και κείτονταν στο έδαφος ζήτησε βοήθεια από ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο ούτε που σταμάτησε, όμως ο οδηγός του κάλεσε το ασθενοφόρο!
Στην συνέχεια ο Νότης με όση δύναμη του είχε απομείνει κατάφερε και τηλεφώνησε στον πατέρα του αλλά και στο αφεντικό του, ο οποίος στην συνέχεια κάλεσε την αστυνομία!

«Δυο και κάτι τη νύχτα χτύπησε το τηλέφωνό μου και άκουσα κάτι ουρλιαχτά, φωνές και κραυγές. Δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα. Κάποια στιγμή κλείνει το τηλέφωνο. Πήρα το αυτοκίνητο και άρχισα να τρέχω. Τότε με πήρε το αφεντικό του και μου είπε ότι ο Νότης έχει χτυπήσει με την μηχανή. Όταν έφτασα είδα το παιδί μου στο δρόμο ξαπλωμένο σκεπασμένο από την μέση και κάτω με μια κουβέρτα» είπε ο πατέρας του.
Το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 50 λεπτά και ο Νότης σφάδαζε στην αγκαλιά του μπαμπά του. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο υπεβλήθη σε δυο επεμβάσεις και το πόδι του ακρωτηριάστηκε. Στη συνέχεια πήγε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τότε έπρεπε να κάνει κι άλλη επέμβαση και το πόδι του ακρωτηριάστηκε για δεύτερη φορά.
Ο Νότης, ο οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος πριν από το ατύχημα, δήλωσε στην κάμερα του STAR: «Αισθάνομαι ότι είμαι μόνο 19 χρόνων και ότι αυτός ο άνθρωπος με το ατύχημα που προκάλεσε μου έχει καταστρέψει όλη μου τη ζωή… ότι έχω μείνει με ένα πόδι και ότι πλέον όλη μου η ζωή θα θέλει συνέχεια αγώνες» και πρόσθεσε:
«Είναι πολύ δύσκολα γιατί είμαι 30 ημέρες στην κλινική και για τον καθένα θα ήταν πολύ δύσκολα. Χωρίς φίλους… έχω μόνο κάποιους που με στήριξαν και με στηρίζουν από μηνύματα».
Η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά. Ήταν ένα αγόρι που αγαπούσε τον αθλητισμό και έπαιζε μπάσκετ. Λάτρευε τις βόλτες με την μηχανή, λάτρευε να διασκεδάζει με τους φίλους του!
«Θέλω να γίνω καλά να περπατήσω, να ξαναπαίξω μπάσκετ, να ξανατρέξω, να οδηγήσω αυτοκίνητο, να ξαναδουλέψω και να ξανακάνω τους γονείς μου περήφανους και χαρούμενους» είπε ο 19χρονος.
Τέλος ο ίδιος κάνει θερμή παράκληση σε όποιον είδε κάτι εκείνο το μοιραίο βράδυ:
«Θέλω να παρακαλέσω όλο τον κόσμο, όλους αυτούς που μ’ αγαπάνε αν είδαν κάτι να ενημερώσουν το κανάλι σας ή την τοπική αστυνομία της Χρυσούπολης».
Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Σύμφωνα με την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα αυτό που αναζητείται είναι ένα παλαιό Golf 3 ανοιχτού χρώματος! Δεν θεωρώ ότι ο δράστης δεν μπορεί να βρεθεί. Όσο καλά κι αν έχει κρυφτεί μέχρι σήμερα. Κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες του Δήμου Νέστου αλλά και σε όλους τους ανθρώπους της Καβαλάς να βοηθήσουν ώστε ο δράστης να πληρώσει γι’ αυτό το οποίο έκανε».
Οι γονείς και η αδελφή του Νότη στέκονται βράχοι στο πλευρό του, όμως τα έξοδα για τη νοσηλεία του είναι πάρα πολλά αφού και οι δυο γονείς του είναι άνεργοι!


Εδώ σχολιάζεις εσύ ( σχόλια )