Ads 468x60px

Παρασκευή

Προετοιμαστείτε.. Έρχεται ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος..

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Φοβερό και τρομερό το νέο που μας έρχεται από τη Ρωσία...
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε στο ανώτατο Συμβούλιο ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας τη χρήση ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ, δηλ. στρατιωτικής δύναμης, κατά της Ουκρανίας, με στόχο να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εκεί ρωσόφωνων! Η πρόταση του Πούτιν τέθηκε ενώπιον του Συμβουλίου αργά την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και έγινε δεκτή με 87 ψήφους «υπέρ»… Δηλ. με 100% αποδοχή, εφόσον τα μέλη του Συμβουλίου είναι συνολικά 87!

Τι να σημαίνει άραγε το εν λόγω γεγονός; Είναι μήπως η αντίστροφη μέτρηση για την απαρχή και επίσημα του Τρίτου παγκοσμίου πολέμου;… Σύμφωνα με μία αντίληψη, η Δύση αυτό ακριβώς ανέμενε, δηλ. η Ρωσία να εισβάλλει και ΕΠΙΣΗΜΑ στην Ουκρανία (διότι ανεπίσημα ήδη έχει εισβάλλει, αλλά χωρίς κήρυξη πολέμου εναντίον της Ουκρανίας). Και, ασφαλώς, όλοι παρατηρούν ότι και η Ουκρανία δεν έχει σταματήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο (όταν ξέσπασε η δεύτερη αντιρωσική εξέγερση, ύστερα από την «πορτοκαλί επανάσταση» του 2004) να προκαλεί τη Ρωσία: εξοντώνει συστηματικά τους ρωσόφωνους, που πολύ απλά δεν αντέχουν πια να ζουν σε μια χώρα, στην οποία ασκείται έντονα αντιρωσική πολιτική από το
φιλοδυτικό καθεστώς του Πετρό Ποροσένκο (με βασικό του εγκέφαλο την παθολογικά αντιρωσίδα Γιούλια Τιμοσένκο).

Φυσικά δεν είναι μόνο η φασιστική (φιλοδυτική και αντιρωσική) κυβέρνηση του Κιέβου το πρόβλημα στην περιοχή. Επιπρόσθετο πρόβλημα δημιουργούν οι σύμμαχοι του καθεστώτος αυτού, δηλ. οι νεοναζί του «Δεξιού Τομέα», οι οποίοι έχουν ως πρώτο στόχο «βιολογικής εκκαθάρισης» της Ουκρανίας… τους Έλληνες που κατοικούν στη χώρα αυτή! Πρόκειται για 150.000 ψυχές, Ελληνοπόντιοι όλοι τους, οι οποίοι βρίσκονται τώρα στο στόχαστρο των σατανοναζιστών του «Δεξιού Τομέα»: οι τελευταίοι, νιώθοντας ότι τώρα έχουν πια εξουσία, υπόσχονται «ολοκαύτωμα των φυλετικά κατώτερων Ελλήνων» (ενώ οι ίδιοι, ως Σλάβοι, είναι ανώτεροι!), και ήδη έχουν προχωρήσει σε δολοφονίες Ελλήνων της Ουκρανίας.

Ποιες είναι οι τελευταίες προκλήσεις που πραγματοποίησε η αντιρωσική κυβέρνηση του Κιέβου, ερεθίζοντας ακόμη περισσότερο τον Πούτιν; Οι εξής τρεις: α) σταμάτησε εντελώς απότομα τις συντάξεις και κάθε είδους κοινωνική αρωγή προς τους κατοίκους των ανατολικών επαρχιών της χώρας, β) «μπλόκαρε» την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε η Ρωσία στους ρωσόφωνους της ανατολικής Ουκρανίας και γ) άνοιξε πυρ εναντίον του κομβόι των Ρώσων (με την ανθρωπιστική βοήθεια), εξαπολύοντας εναντίον του ρουκέτα! Τις ουκρανικές αυτές προβοκάτσιες τις αποσιώπησε (βεβαίως) ο Τύπος της Δύσης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, με εξαίρεση στη χώρα μας την εφημερίδα του πατριωτικού και ορθοδόξου αγώνα, την «Ελεύθερη Ώρα»

Όλα τα παραπάνω φυσικό ήταν να οδηγήσουν τον Πούτιν στο να λάβει άμεσα μέτρα! Έστω κι αν πολύ πρόσφατα ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεν θα πέσει στην παγίδα να επιτεθεί αυτός πρώτος και να αρχίσει έτσι ο Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος… Δεν είναι λίγοι λοιπόν εκείνοι που, σε Ρωσία και Δύση, φοβούνται ότι στην παραπάνω δήλωση του Πούτιν (που έγινε ομόφωνα δεκτή από το Συμβούλιο) η Δύση δεν θα αργήσει να απαντήσει. Μάλιστα ουκ ολίγοι πιστεύουν ότι ένας γενικευμένος πόλεμος θα ήταν αυτή τη στιγμή και η μοναδική λύση να ξεπεράσει ο δυτικός κόσμος την εφιαλτική χρηματοπιστωτική κρίση στην οποία περιέπεσε τον Σεπτέμβριο του 2008! Όπως ακριβώς συνέβη και πριν από 75 χρόνια, όταν ο Δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος «απορρόφησε» τους «κραδασμούς» του περιβόητου «μεγάλου κραχ» του 1929, που είχε βυθίσει τη Δύση σε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση επί μια ολόκληρη δεκαετία.

Και την ίδια ακριβώς ώρα… ξαναχτύπησε ο Ρώσος εθνικιστής ηγέτης Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι (αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, που αντίθετα από τον τίτλο του είναι καθαρά φασιστικό)! Ο Ζιρινόφσκι, για τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι λέει φωναχτά όλα όσα σκέφτεται σιωπηρά ο Πούτιν, το είπε ξεκάθαρα: «Ο Πούτιν αποφάσισε να ξεκινήσει Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο»! Μάλιστα συμπλήρωσε τη δήλωσή του, λέγοντας ότι έρχονται ρωσικοί βομβαρδισμοί επί της ανατολικής Ευρώπης (τιμωρώντας έτσι η Μόσχα τις πρώην κομμουνιστικές χώρες που προσχώρησαν στο ΝΑΤΟ)

 Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων, ο Ζιρινόφσκι (στον τηλεοπτικό σταθμό «Ρωσία 24»):

«Όλα τα ζητήματα πολέμου και ειρήνης, ειδικά αυτά που συνδέονται με την Ουκρανία, τα αποφασίζει μόνο ένας άνθρωπος, ο ανώτατος άρχοντας της Ρωσίας! Όπως ακριβώς την εποχή του Πρώτου παγκοσμίου πολέμου, όταν ο τσάρος Νικόλαος Β΄ έλαβε την τελική απόφαση για συμμετοχή στον πόλεμο και όπως ακριβώς την εποχή του Δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, όταν τη σωστή και οριστική απόφαση για συμμετοχή στον πόλεμο την πήρε ο Στάλιν. Έτσι θα γίνει και τώρα, στον Τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!!! Και είμαι σίγουρος ότι η κύρια απόφαση έχει ήδη παρθεί και αυτή θα εφαρμοστεί σταδιακά, έτσι ώστε άπαντες στον κόσμο να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει»!

Και συμπλήρωσε ο Ζιρινόφσκι: «Η Ευρώπη θα πέσει και πάλι στη φωτιά! Τι θα μείνει από τις χώρες της Βαλτικής; Τίποτα! Κι εκεί έχει αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας.

 Κάτι που σημαίνει ότι οι χώρες της Βαλτικής, αλλά και η Πολωνία, είναι καταδικασμένες! Θα σβηστούν από τον χάρτη, δεν θα μείνει τίποτα στο σημείο που υπάρχουν τώρα αυτές!Ας το θυμούνται αυτό οι ηγέτες των εν λόγω μικρών χωρών-νάνων Η ανατολική Ευρώπη βρίσκεται ενώπιον της απειλής πλήρης εξαφάνισής της»!

Πηγή


Εδώ σχολιάζεις εσύ ( σχόλια )