Ads 468x60px

Σάββατο

Ένας άντρας γράφει: Tι μας αρέσει να φοράτε και τι όχι!

Έχω καταλάβει κάτι: Τις περισσότερες φορές ντύνεστε για τις φίλες σας, τις συναδέλφους, τις συμφοιτήτριές σας. Όχι για τον σύντροφό σας ή το αγόρι που σας ενδιαφέρει. Παίρνετε υπ “οψιν σας τα κοπλιμέντα και τις παρατηρήσεις γυναικών και διαβάζετε θέματα μόδας γραμμένα από γυναίκες.
Φταίμε κι εμείς που είμαστε λίγο αδιάφοροι. Νομίζω όμως πως η γνώμη που έχει ένας άντρας για το στιλ σας, σας ενδιαφέρει εξίσου.
Όταν μου ζήτησαν ένα ανώνυμο κείμενο για το τι μου αρέσει και τις όχι πάνω στις γυναίκες, ήξερα πως δεν το ζήτησαν από κάποιον σχετικό με τη μόδα. Ήξερα επίσης πως οι παρατηρήσεις μου δεν θα είναι πρωτότυπες. Άντρες είμαστε, πάνω-κάτω ξέρετε τι κοιτάμε.
Παρ” ολ” αυτά, νομίζω πως όλο και κάτι έχετε να πάρετε από το παρακάτω κείμενο. Αν όχι, συνεχίστε στα υπόλοιπα θέματα μόδας του site και αφήστε με να δω κι εγώ ποδόσφαιρο…
Τι μας αρέσει
Οι μίνι φούστες. Όρθιες, καθιστές, ξαπλωμένες, σε διαγώνια στάση… Όπως και να σας δούμε με κοντή φούστα, μας αρέσετε. Και δεν χρειάζεται να έχετε το πόδι της
Gisele. Συμβιβαζόμαστε και με κάτι λιγότερο.
Τα κολλητά τζην. Υπάρχει ωραιότερο θέαμα από το τζην που κολλάει στα πόδια σας και διαγράφει τη σιλουέτα σας; Το καλοκαίρι μπορεί να ζεσταίνεστε λίγο, αλλά τώρα που είναι χειμώνας, δεν έχετε καμία δικαιολογία.
Τα κολάν. Κάποιες τα φοράνε στη δουλειά. Εντάξει, είναι λίγο too much, αλλά αν έχετε γυμνασμένο σωματάκι, γιατί όχι;
Τα ψηλοτάκουνα. Δεν είναι μόνο ότι ανεβάζουν στα μάτια μας τα οπίσθιά σας. Είναι και αυτό το «τακ-τακ» που ακούμε όταν περπατάτε – ο πιο θηλυκός και ο πιο ερεθιστικός ήχος του κόσμου.
Τα σέξι φορέματα. Το τονίζω το σέξι, γιατί υπάρχουν και φορέματα που μου θυμίζουν την Keira Knightley στο «Περηφάνια και Προκατάληψη». Δεν φοράτε που δεν φοράτε συχνά φορέματα, όταν τα βάλετε φροντίστε το look σας να μην ικανοποιήσει μονάχα τη μητέρα σας αλλά κι εμάς.
Τι δεν μας αρέσει
Τα πολλά αξεσουάρ. Βραχιόλια που χτυπιούνται μεταξύ τους και κάνουν θόρυβο, τσάντες μη πρακτικές, κολιέ που σας βαραίνουν το σβέρκο και άλλα τέτοια πράγματα μας χαλάνε το κέφι. Αφήστε που αυξάνουν το χρόνο αναμονής όταν θέλουμε να πέσουμε μαζί σας στο κρεβάτι μετά την έξοδο.
Οι Εσάρπες. Κάποιες είναι γουστόζικες, αλλά εμένα προσωπικά μου βγάζουν κάτι «γιαγιαδίστικο». Συγγνώμη.
Το έντονο άρωμα. Υπάρχουν γυναίκες που αν ξεχάσουν να βάλουν κολόνια φεύγοντας από το σπίτι, ξαναμπαίνουν στην πολυκατοικία να διορθώσουν το λάθος. Οι υπερβολές όμως καλό θα είναι να αποφεύγονται. Δύο σνιφ από τη μια πλευρά του λαιμού και δύο από την άλλη είναι αρκετές. Αν βιάζεστε να τελειώσετε την κολόνια σας για να πάρετε άλλη, καλύτερα ψεκάστε τον αέρα.
Οι πουκαμίσες. Ορισμένες νομίζετε πως με αγορίστικο στιλ, δηλαδή ένα πρόχειρο τζην και ένα φαρδύ πουκάμισο, είστε κουλ. Δεν είστε.
Οι παντελόνες. Γιατί μια γυναίκα να φοράει παντελόνι δυο νούμερα μεγαλύτερο; Ο άντρας πες εντάξει, δεν θέλει να υπάρχει τίποτα που να τον πιέζει. Αλλά αυτά τα παντελόνια που φοράτε ορισμένες με τους καβάλους να φλερτάρουν με το πάτωμα, ποτέ μου δεν τα κατάλαβα.
Θα πέσουν να με φάνε οι Οίκοι Μόδας (ναι, ασχολούνται μαζί μου όλοι), αλλά εγώ τη γνώμη μου θα την πω.
Καλή συνέχεια, κορίτσια!
http://joytv.grΕδώ σχολιάζεις εσύ ( σχόλια )